"Altijd en overal zorgeloos verbonden zijn en kunnen werken."

Diensten

IP Netwerken en internet voor bedrijven op Schiphol

Optimaal verbonden zijn kan maar op 1 manier. Ontdek onze betrouwbare, snelle en veilige datacommunicatie-diensten voor bedrijven op Schiphol.

Binnen de veeleisende Schiphol business community vertrouwen dagelijks al veel bedrijven voor hun bedrijfskritische telecom-oplossingen op Schiphol Telematics.

Communicatie evolueert, u ook?

Eén ding is 100% zeker: we leven in een wereld die zichzelf constant opnieuw uitvindt. Een kansrijke wereld die elke dag verandert, en soms met ongekend grote stappen. Technologische innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Mensen en markten blijven evolueren, net als de wijze waarop alles en iedereen met elkaar communiceert en interacteert.

Altijd en overal zorgeloos verbonden zijn en kunnen werken: dát is de toekomst. Volledige vrijheid om informatie tot u te nemen, waar en wanneer dat gewenst is: dát maakt het verschil voor ambitieuze ondernemingen op Schiphol.

ST: altijd de beste oplossing

Schiphol Telematics is al ruim 20 jaar dé meedenkende telecomspecialist voor de dynamische wereld die luchthaven Schiphol heet. Onze bewezen deskundigheid uit zich in betrouwbare oplossingen, vergaande persoonlijke service en minutieus maatwerk. Niet voor niets beheert ST hét datanetwerk van Schiphol. Een enorme verantwoordelijkheid; tientallen grote luchtvaartbedrijven en honderden andere bedrijven binnen en buiten de luchtvaartsector zijn dagelijks afhankelijk van onze systemen.

De kracht van ST? Wij begrijpen wat Schiphol en u nodig hebben. We leggen via uiteenlopende technologieën relevante verbindingen. Zo ontsluiten wij voor u slimmere manieren van (samen)werken, veilig dataverkeer, waardevol menselijk contact en doelgericht zakendoen met uw klanten.

Provider voor bedrijven op Schiphol
Binnen onze inspirerende business community op en rond Schiphol helpen wij inmiddels al veel ambitieuze bedrijven – van mkb tot grootzakelijk – structureel vooruit. Zij kiezen voor onze innovatieve diensten om de volgende redenen:

  • Meest servicegerichte & betrouwbare telecomprovider op Schiphol
  • Onderscheidende expertise door + 20 jaar ervaring én de beste professionals
  • Razendsnelle, beveiligde verbindingen via eigen hoogwaardige netwerken
  • Persoonlijke betrokkenheid, pro-actief, 24/7 service
  • Maatwerk dienstverlening – 100% toegespitst op uw zakelijke behoeften

Ons dienstenportfolio is volledig ingericht op al uw zakelijke datacommunicatie- en internetbehoeften, en de kaders waarbinnen u vandaag én morgen wilt ondernemen. Bespaar uzelf structureel tijd en kosten, en maak echte stappen vooruit.

Wat heeft uw organisatie nodig?

© 2019 Schiphol Telematics  -   Algemene voorwaarden   -  Privacy Statement
design: Eyefun