“Een snelle, betrouwbare internetverbinding is de levensader van veel bedrijfsprocessen.”

Internet

Betrouwbaar, snel internet voor al uw zakelijke behoeften

Als u op Schiphol succesvol wilt ondernemen, begrijpt u: internet verbindt de wereld. Een snelle, betrouwbare internetverbinding is de levensader van veel bedrijfsprocessen. Die rol zal in de nabije toekomst alleen maar groter worden. Welke internetdienst helpt u structureel vooruit?

De internetdiensten van ST zijn volledig geoptimaliseerd voor de hoge eisen die aan internetverbindingen worden gesteld op Schiphol. Onze unieke en betaalbare maatwerkoplossingen, bewezen expertise, beveiliging en 24/7-service ontzorgen u gegarandeerd – op alle vlakken.

Wees online voorbereid op de toekomst

Medewerkers van uw bedrijf die altijd overal probleemloos online kunnen werken; u kunt zich voorstellen wat dat structureel oplevert qua efficiëntie, kosten- en tijdsbesparing. Zowel zakelijk als privé is internet door dagelijks voortschrijdende technologieën elke dag een grotere bindende factor.

Maak kennis met onze high-connectivity internetdiensten, die uw bedrijfskritische processen constant op betrouwbare wijze zullen ondersteunen. Voortaan kunnen u en uw collega’s zich (online) volledig focussen op de zakelijke doelstellingen die er toe doen.

Voordelen Internet via ST

Al ruim 75% van alle bedrijven binnen de Schiphol Business Community profiteert van de kwalitatief hoogstaande internetverbindingen van ST. Van IT-manager en CIO tot gebouwbeheerder of de algemeen directeur: hun samenwerking met ST is zéér bewust.

 • Keuze uit diverse internet-pakketten, verschillende bandbreedtes
 • Snelle, betrouwbare verbindingen via eigen, onafhankelijke infrastructuur
 • Snelste levertijden op Schiphol; soms al binnen 1 werkdag
 • Maatwerk mogelijk voor élke zakelijke behoefte
 • Directe service gegarandeerd, service die altijd een stap verder gaat
 • 1 aanspreekpunt: makkelijk, snel, transparant
 • Scherp tarief: 1 totaalbedrag

Kies uw ideale internetoplossing

Voor elke zakelijke behoefte verzorgt ST graag de meest geschikte netwerkoplossing. Kies qua internetdiensten c.q. internetabonnementen bij ST uit:

Waarom kiest u voor Schiphol Telematics?

Binnen de business community op en rond Schiphol kozen inmiddels al +500 ambitieuze bedrijven voor onze innovatieve diensten, waaronder internetverbindingen. Redenen:

 • Meest servicegerichte & betrouwbare telecomprovider op Schiphol
 • Onderscheidende expertise door + 20 jaar ervaring én de beste professionals
 • Razendsnelle, beveiligde verbindingen via eigen hoogwaardige netwerken
 • Persoonlijke betrokkenheid, pro-actief, 24/7 service
 • Maatwerk dienstverlening – 100% toegespitst op uw zakelijke behoeften
 • Kostenefficiënte oplossingen

Haal met ST alles uit internet, vandaag én morgen

We zijn er trots op om als betrouwbare, onafhankelijke internetprovider te mogen werken voor én met onze klanten. U wilt efficiëntie, snelheid, persoonlijke service en gemak? Laat u dan vrijblijvend informeren over hoe onze Internetdiensten ook úw bedrijfsvoering gegarandeerd naar een hoger niveau tillen, nu en in de toekomst.

Onze Internet-diensten:

© 2019 Schiphol Telematics  -   Algemene voorwaarden   -  Privacy Statement
design: Eyefun