“Wij bieden de ultieme beveiliging tussen uw netwerk en devices en het publieke internet.”

Managed Firewall

Altijd en overal 100% veilige data-uitwisseling via internet, óók draadloos

U wilt binnen uw organisatie snel, onafgebroken en vooral op een veilige manier overal online kunnen. Complexe bedreigingen van(uit) het publieke internet zijn helaas een realiteit. Daartegen wilt u zich wapenen, maar het ontbreekt u aan de IT-capaciteit of benodigde specialistische kennis om zelf het vereiste beheer up-to-date te houden.

Ervaar dan de voordelen van een Managed Firewall op maat. Gecombineerd met een zakelijk internet-abonnement bent u met deze complete security service verzekerd van een internetverbinding die uiterst veilig is.

Ondoordringbaar netwerk: absolute noodzaak

Misbruik van buitenaf van uw netwerk of computers: het zal je maar gebeuren als onderneming op Schiphol. Van privacy-gevoelige data, financiële gegevens of vertrouwelijke bedrijfsinformatie: niets van dit alles moet via uw internetverbinding in handen komen van mensen voor wie het niet bedoeld is. Daarnaast mogen uw bedrijfskritische processen nooit hinder ondervinden van vernuftige pogingen tot hacken, inbreken of virusaanvallen.

Voordelen Managed Firewall van ST

Schiphol Telematics biedt de ultieme beveiliging tussen uw netwerk en devices en het publieke internet. Onze hoogstaande Managed Firewall voldoet altijd aan de hoogste eisen, wat zorgeloos veilig internetten garandeert. U profiteert van volledig gemak, vergaande service en gegarandeerde connectivity – vandaag en morgen. Als dé bewezen internet-specialist van Schiphol kunnen wij dit óók perfect voor u verzorgen – op zeer korte termijn, tegen marktconforme tarieven.

Managed Firewall-oplossingen bieden wij aan als volledig beheerde dienst (op afstand). U kunt de dienst ook vooraf vrijblijvend uittesten! Daarnaast profiteert u altijd van deze voordelen:

 • Maximaal beveiligde internetverbinding, inclusief draadloos internetsignaal
 • Altijd klantspecifieke implementatie, volledig afgestemd op uw bedrijfsnetwerk en situatie
 • Snelle levertijden op Schiphol: soms al binnen 1 werkdag actief!
 • Overal op het luchthaventerrein leverbaar – in combinatie met een internetverbinding – integreerbaar met vele devices en toepassingen, waaronder cloud hosting
 • Uniek: 24/7bewaking door de beste security specialisten
 • Regelmatige configuratie- & software-updates, back-ups en prestatierapportages
 • 1 aanspreekpunt: makkelijk, snel, transparant
 • Scherp, concurrerend maandtarief: 1 totaalbedrag

Nieuwsgierig naar meer details? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Waarom kiest u voor Schiphol Telematics?

Al ruim 75% van alle bedrijven binnen de Schiphol Business Community profiteert van de kwalitatief hoogstaande internetverbindingen van ST met internet security via onze Managed Firewalls. Van IT-manager en CIO tot gebouwbeheerder of de algemeen directeur: hun samenwerking met ST is zéér bewust. Wij zijn ons namelijk 100% bewust van wat het zakenleven op Schiphol nodig heeft.

 • Meest servicegerichte & betrouwbare telecomprovider op Schiphol
 • Onderscheidende expertise door + 20 jaar ervaring én de beste professionals
 • Razendsnelle, beveiligde verbindingen via eigen hoogwaardige netwerken
 • Persoonlijke betrokkenheid, pro-actief, 24/7 service
 • Maatwerk dienstverlening – 100% toegespitst op uw zakelijke behoeften
 • Kostenefficiënte oplossingen

Interesse? We helpen u graag

Altijd zorgeloos gebruik kunnen maken van essentiële informatiesystemen en applicaties op afstand, via een optimaal beveiligde internetverbinding? U bent ervan verzekerd met Managed Firewall van Schiphol Telematics. Wij voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie.

Overige internet-diensten:

© 2019 Schiphol Telematics  -   Algemene voorwaarden   -  Privacy Statement
design: Eyefun