“Met IP TV beleeft uw doelgroep de nieuwste manier van televisie kijken.”

IP TV

Ontdek hoe de beste verbinding een levensecht verschil maakt

U wilt op Schiphol aan uw doelgroepen een zeer gevarieerd aanbod van tv-programma’s en kwaliteitzenders presenteren. Maar ook het tonen van commerciële boodschappen of interne bedrijfsinformatie moet eenvoudig mogelijk zijn.

Ervaar dan de voordelen van IP TV op Schiphol. Zet digitale televisiezenders (SD- en HD-kwaliteit) én uw eigen corporate channel op professionele wijze in voor elk type programma of boodschap.

Beeldschermen die boeien én aansturen

In de alledaagse dynamiek van Schiphol krijgt iedereen een constante stroom aan boodschappen op zich afgevuurd. U als ondernemer kunt uzelf onderscheiden met veelzijdig entertainment en relevante informatie voor uw doelgroepen – consumenten én medewerkers. Met IP TV beleven uw doelgroepen de nieuwste manier van televisie kijken. Denk aan IP TV in winkels, wachtruimtes, horeca en business lounges.
De superieure HD-beeldkwaliteit zorgt voor contactmomenten met echte impact. De keuze aan wat u op de beeldschermen vertoond wilt hebben is altijd naar wens te combineren met uw doelstellingen, commercieel of niet.

Voordelen IP TV van ST

Schiphol Telematics is dé telecomprovider van de Schiphol business community. Zodoende zijn wij constant bezig onze rol als verbindende factor uit te breiden. Met IP TV bieden wij u nu ook de scherpste, meest flexibele kijkervaring van Schiphol. Kijk net als thuis televisie in levensechte beeldkwaliteit.

Test onze dienst vooraf vrijblijvend in onze demoruimte of bekijk de mogelijkheden bij reeds tevreden klanten. U profiteert met onze professionele tv-dienst via IP TV altijd van de volgende voordelen:

 • Voor elke situatie en locatie op Schiphol een passende oplossing, via ST’s eigen, onafhankelijke infrastructuur
 • Superieure beeldkwaliteit, het beste wat op Schiphol te krijgen is
 • 20 HD-zenders en 80 SD-zenders & slimme apps voor een maatwerk kijkervaring
 • Uw eigen Corporate Channel, met een diversiteit aan mogelijkheden voor bedrijfsspecifieke informatie c.q. narrowcasting*
 • Over 1 jaar gemeten: 99,8% beschikbaarheid van uw verbinding
 • Implementatie & uitstekende service uitgevoerd door deskundige engineers
 • 1 aanspreekpunt: makkelijk, snel, transparant
 • Scherp, marktconform maandtarief
 • Korting bij lange termijn-contract (3 tot 5 jaar)

Schiphol Telematics is vooralsnog de enige aanbieder van digitale televisie in HD-kwaliteit op héél Schiphol. Nieuwsgierig naar meer details? Onze accountmanagers voorzien u graag van meer informatie of concreet advies op maat. Neem geheel vrijblijvend contact op.

Uitgelicht: Narrowcasting*

De meerwaarde van IP TV gaat verder dan het brede zenderaanbod en de onovertroffen beeldkwaliteit. U krijgt namelijk óók uw eigen Corporate Channel, dat u kunt inzetten voor professionele narrowcasting. Optimaliseer met dit eigen tv-kanaal doelgericht de bezoekers- en winkelervaring en stuur effectief uw bedrijfsprocessen aan. Enkele toepassingen opgesomd:

 • Reclame: actiemarketing, promotieberichten, themacommunicatie
 • Locatiegebonden service: wegwijzers, menu’s, prijzen, tips, achtergronden
 • Entertainment: geselecteerde sport, films, muziek, educatie, komedie
 • Nieuws- en weerberichten
 • Interne communicatie: mededelingen, instructies, checklists, trainingen

U kunt voortaan eenvoudig op professioneel ogende wijze inspelen op de actualiteit, of ad hoc-ingevingen in tv-content vertalen en tonen wanneer het u uitkomt. IP TV tilt communiceren met uw doelgroepen zo dagelijks effectief naar een hoger niveau.

Waarom kiest u voor Schiphol Telematics?

Op en rond Schiphol kozen concreet inmiddels +500 ambitieuze bedrijven voor onze innovatieve diensten, waaronder IP TV. Redenen:

 • Meest servicegerichte & betrouwbare telecom-provider op Schiphol
 • Onderscheidende expertise door + 20 jaar ervaring én de beste professionals
 • Razendsnelle beveiligde verbindingen via eigen hoogwaardige netwerken
 • Persoonlijke betrokkenheid, innovatief, pro-actief, 24/7 service
 • Maatwerk dienstverlening – 100% toegespitst op uw zakelijke behoeften
 • Kostenefficiënte oplossingen, tegen marktconforme tarieven

Interesse? We helpen u graag

Uw doelgroepen in haarscherpe beeldkwaliteit (r)tv-programma’s en commerciële content kunnen tonen, waar en wanneer u maar wilt – tegen een scherp tarief? U bent ervan verzekerd met IP TV van Schiphol Telematics. Als betrouwbare, onafhankelijke telecomprovider maken wij voor u de beste keuzes. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Ontdek hoe de beste verbinding een levensecht verschil maakt

iptv ST introduceert IP TV op Schiphol
Met IP TV van ST beschikt u over 38 kanalen in levensechte beeldkwaliteit, aan te vullen met 20 HD kanalen en diverse (internationale) zenderpaketten. Bovendien kunt u ook uw eigen corporate channel inrichten voor professionele narrowcasting van uw informatieve of commerciële boodschappen. Zo communiceert u haarscherp met uw klanten en bezoekers, zonder ruis op de lijn.

Ervaar de levensechte beeldkwaliteit met IP TV


icon-hd

HD

Met deze ongeëvenaard scherpe high definition beelden kijkt u tv alsof u er zelf bij zit.


icon-apps

Apps

Slimme toepassingen om de IP TV-kijkervaring verder naar uw wensen aan te passen.


icon-eredivisie

FOX Sports

Voetbal kijken zoals het bedoeld is, met alle grote wedstrijden uit diverse competities.


icon-sport

Sport

Een topselectie aan registraties in alle takken van sport, en hun achtergronden.


icon-extra

Extra zenders

Met een ruime keuze uit Arabische, Hindi of Turkse zenderpakketten.


icon-corporate

Corporate Channel

De professionele narrowcastingoplossing voor al uw wensen op het gebied van corporate tv.


IP TV van ST is nu voor uw bedrijf beschikbaar
Bij ST zijn we voortdurend bezig onze rol als verbindende factor op Schiphol verder uit te breiden. Met IP TV bieden we u daarom meer dan alleen de scherpste kijkervaring van Schiphol. Uw eigen Corporate Channel helpt u de één-op-één-relatie met uw klanten en doelgroepen op professionele wijze verder uit te bouwen. Neem dus snel contact met ons op, dan vertellen wij u graag hoe IP TV ook voor uw bedrijf een levensecht verschil kan maken. Interesse? Neemt u dan gerust contact op via telefoonnummer: 020 – 316 35 20.

© 2019 Schiphol Telematics  -   Algemene voorwaarden   -  Privacy Statement
design: Eyefun