“Profiteer van onbeperkte schaalbaarheid en flexibiliteit, op basis van een aantrekkelijke kostenstructuur.”

Voice

Vaste telefonie; gemanaged beheer en zorgeloos belcomfort

Als onderneming op Schiphol wilt u een complete oplossing voor vaste telefonie, inclusief alle functionaliteiten van een moderne (digitale) telefooncentrale. Maar dan zonder risicovolle investeringen, en mét gemanaged beheer voor zorgeloos belcomfort. Op elke bedrijfslocatie.

Ervaar dan de voordelen van Voice Services van ST – via VoIP, digitaal of analoog. U belt bovendien altijd gratis met alle, inmiddels ruim 4000, andere gebruikers.

Belang van overal betrouwbaar kunnen bellen

Op het dynamische Schiphol is telefoonverkeer vaak cruciaal binnen bedrijfskritische processen. Dat geldt voor incheckbalies, gates, winkels, horeca, bagagekelders en platformen. Betrouwbare vaste telefoonlijnen met de beste spraakkwaliteit zijn zeker voor ‘veel-bellers’ een must. En heeft u meerdere vestigingen op Schiphol? Helemaal dan is het een voordeel wanneer uw vaste telefonie overal perfect op maat geregeld is, inclusief flexibiliteit.

Voordelen Vaste telefonie via ST

Al meer dan 20 jaar verzorgt ST de vaste telefonie voor en tussen bedrijven die betrokken zijn bij onder meer de afhandeling van passagiers en bagage. Onze Voice Services zijn namelijk volledig toegesneden op de hoge eisen van de bedrijfsvoering op Schiphol. Omdat wij ook het beheer voor u verzorgen, ervaart u altijd het grootste gemak.

Onze zakelijke vaste telefonie-oplossingen kunt u vooraf vrijblijvend uittesten, en worden over het hele Schiphol-terrein geleverd. U profiteert daarnaast altijd van deze voordelen:

 • Optimaal betrouwbaar telefoonverkeer via ST’s eigen, onafhankelijke infrastructuur, inclusief gemanaged beheer
 • Vaste telefonie mogelijk op basis van VoIP (Voice over IP, tevens cloud telefonie), digitale of analoge verbindingen
 • Aansluitingen zijn leverbaar vanaf één tot enkele duizenden. Inclusief levering van toestellen, nummerblokken, doorkiesfaciliteiten en de afhandeling van spraakverkeer en voicemail (let op: vraag ook naar specifieke opties)
 • Snelste levertijden op Schiphol, geldt ook bij verhuizingen
 • Persoonlijke ondersteuning door deskundige monteurs, conform een helder Service Level Agreement
 • 1 aanspreekpunt: makkelijk, snel, transparant
 • Heldere kostenstructuur, marktconforme tarieven; pay-per-use mogelijk
 • Kostenloos bellen met alle andere ST-klanten op Schiphol (momenteel +/- 4000 aansluitingen)

Bent u toe aan het vervangen van uw verouderde telefooncentrale, om klaar te zijn voor de toekomst? Wilt u een volledig schaalbare vaste telefonie-oplossing – met vele opties – zonder te hoeven investeren in de benodigde infrastructuur? Wij regelen het graag voor u.

Nieuwsgierig naar meer details? Onze accountmanagers voorzien u graag van meer informatie of concreet advies op maat. Neem geheel vrijblijvend contact op.

Waarom kiest u voor Schiphol Telematics?

Ruim 75% van alle bedrijven binnen de Schiphol Business Community profiteert van de kwalitatief hoogstaande telecomdiensten van ST. Van IT-manager en CIO tot gebouwbeheerder of de algemeen directeur: hun samenwerking met ST is zéér bewust. Wij zijn ons namelijk 100% bewust van wat het zakenleven op Schiphol nodig heeft.

Binnen de business community op en rond Schiphol kozen inmiddels al +500 bedrijven voor onze innovatieve diensten, waaronder Voice Services. Redenen:

 • Meest servicegerichte & betrouwbare telecomprovider op Schiphol
 • Onderscheidende expertise door + 20 jaar ervaring én de beste professionals
 • Razendsnelle, beveiligde verbindingen via eigen hoogwaardige netwerken
 • Persoonlijke betrokkenheid, pro-actief, 24/7 service
 • Maatwerk dienstverlening – 100% toegespitst op uw zakelijke behoeften
 • Kostenefficiënte oplossingen

Haal met ST alles uit Vaste telefonie, vandaag én morgen

We zijn er trots op om als betrouwbare, onafhankelijke telecomprovider te mogen werken voor én met onze klanten. U wilt efficiëntie, snelheid, persoonlijke service en gemak? Laat u dan vrijblijvend informeren over hoe onze Voice-diensten ook úw bedrijfsvoering gegarandeerd naar een hoger niveau tillen, nu en in de toekomst.

Telephony Services

ST biedt een breed scala aan vaste en mobiele (GSM) telefoniediensten.  Variërend van het volledig uitbesteden van uw telefoniecommunicatie, inclusief alle functionaliteit tot het verzorgen van uw telefonieverkeer.  Alles is mogelijk.

Bovendien kunt u zonder gesprekskosten bellen met alle bedrijven die op onze centrales zijn aangesloten.

ST biedt altijd een passend telefonie-abonnement en via onze Reportmanager heeft u online inzage in uw belgedrag en belkosten. Klik hier voor het aanvragen van de Reportmanager.

Interesse?

Neemt u dan gerust contact op via telefoonnummer: 020 – 316 35 20.

Gebruikershandleidingen

Quick Reference Cards

© 2017 Schiphol Telematics  -   Algemene voorwaarden   -  Privacy Statement
design: Eyefun