“Constante connectiviteit met WiFi is tegenwoordig a way of life”

WiFi

Hoogwaardige draadloze netwerken voor al uw zakelijke behoeften

Gaat u als onderneming op Schiphol voor onderscheidend vermogen en kostenefficiënte bedrijfsvoering? Er is één ontwikkeling die u in uw bedrijf absoluut wilt omarmen: de onomkeerbare overgang van vast internet en fysiek verbonden netwerken naar draadloze verbindingen. Zakelijke mobiliteit wordt elke dag belangrijker en biedt grote kansen.

De WiFi-diensten van ST zijn volledig geoptimaliseerd voor de hoge eisen die aan draadloze bedrijfsnetwerken en mobiel internet worden gesteld op Schiphol, vandaag én morgen.

Draadloos maakt aantoonbaar het verschil

De diversiteit aan mobiele devices neemt toe, evenals het aantal devices dat mensen privé en op de werkvloer gebruiken – zoals smartphones, scanners, tablets en laptops. De rol van online applicaties en op afstand toegankelijke bedrijfsnetwerken wordt in vrijwel elke branche snel groter. Constante connectiviteit is aantoonbaar steeds meer ‘a way of life’. Elk bedrijf op Schiphol dat afhankelijk is van data-diensten, kan zodoende met professionele mobiele netwerken het verschil maken tussen stilstand of succesvol ondernemen.

Maak kennis met onze high-connectivity WiFi-diensten, die uw bedrijfskritische processen op betrouwbare wijze zullen ondersteunen en u volledig ontzorgen. Voortaan kunnen u en uw collega’s zich met behulp van snel draadloos dataverkeer ongestoord focussen op de zakelijke doelstellingen die er toe doen.

Voordelen WiFi via ST

Schiphol Telematics is beheerder en aanbieder van WiFi-verbindingen op luchthaven Schiphol, één van de grootste WiFi-bedrijfsnetwerken van Nederland. Jaarlijks maken nu al ruim 4 miljoen  mobiele apparaten gebruik van onze hoogwaardige WiFi-netwerken. Uw voordelen op een rij:

 • Maximaal beveiligde WiFi-verbindingen en authenticatie-plicht voor 100% afgeschermde bedrijfsgegevens, via ST’s eigen, onafhankelijke infrastructuur
 • Overal op het luchthaventerrein leverbaar: via ST’s standaard WiFi-dekkingsgebied óf met behulp van extra Access Points
 • Uniek: altijd maatwerk ontwerp en installatie & 24/7 ondersteuning en bewaking door deskundige WiFi-engineers, conform een helder Service Level Agreement
 • Keuze uit twee WiFi-abonnementen: WiFi Connect en WiFi Zone
 • Snelste levertijden op Schiphol: binnen 10 werkdagen actief
 • Aanleg van o.a. kabels en bijbehorend onderhoud nooit meer nodig
 • 1 aanspreekpunt: makkelijk, snel, transparant

Kies uw ideale WiFi-oplossing

Voor elke zakelijke behoefte verzorgt ST voor u graag het meest geschikte WiFi-netwerk, inclusief specialistisch beheer. Kies qua draadloos netwerk c.q. mobiel internet bij ST uit:

 • WiFi Connect
  Betrouwbare, snelle draadloze verbindingen binnen het standaard aanwezige WiFi-dekkingsgebied op Schiphol
 • WiFi Zone
  Op élke bedrijfslocatie altijd optimale draadloze verbinding met uw eigen netwerk & internet

Waarom kiest u voor Schiphol Telematics?

Sommige cijfers zeggen alles. Al ruim 75% van alle bedrijven binnen de Schiphol Business Community profiteert van de kwalitatief hoogstaande dataverbindingen van ST. Van IT-manager en CIO tot gebouwbeheerder of de algemeen directeur: hun samenwerking met ST is zéér bewust. Wij zijn ons namelijk 100% bewust van wat het zakenleven op Schiphol nodig heeft.

Op en rond Schiphol kozen concreet inmiddels al +500 bedrijven voor onze innovatieve diensten, waaronder WiFi. Redenen:

 • Razendsnelle, beveiligde verbindingen via eigen hoogwaardige netwerken
 • Maatwerk dienstverlening – 100% toegespitst op uw zakelijke behoeften
 • Meest servicegerichte & betrouwbare telecomprovider op Schiphol
 • Onderscheidende expertise door + 20 jaar ervaring én de beste professionals
 • Persoonlijke betrokkenheid, pro-actief, 24/7 service
 • Kostenefficiënte oplossingen

Haal met ST alles uit WiFi, vandaag én morgen

We zijn er trots op om als betrouwbare, onafhankelijke telecomprovider te mogen werken voor én met onze klanten. U wilt efficiëntie, snelheid, persoonlijke service en gemak? Laat u dan vrijblijvend informeren over hoe onze WiFi-diensten ook úw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen, nu en in de toekomst.

Onze WiFi-diensten:

© 2019 Schiphol Telematics  -   Algemene voorwaarden   -  Privacy Statement
design: Eyefun