"Dé onafhankelijke telecomoperator voor bedrijven op en rond de luchthaven Schiphol."

Over Schiphol Telematics

Nergens anders in Nederland is de bedrijvigheid zo geconcentreerd als op en rond Schiphol. Dat stelt flinke eisen aan het communicatienetwerk. Schiphol Telematics begrijpt dit als geen ander.

Met toegespitste diensten op het gebied van telefonie, IP-netwerken, internet en totaaloplossingen via vaste en mobiele netwerken, zijn wij volledig gericht op de dynamiek van onze omgeving. Klik hier om ST in beeld te bekijken!

Schiphol Telematics (ST) is dé onafhankelijke telecomoperator voor bedrijven op en rond de luchthaven Schiphol. Met ruim 100 ervaren professionals, meer dan 500 zakelijke klanten is ST 24 uur per dag, 7 dagen per week het kloppend hart van de data- en voice-communicatie op de luchthaven.

Op dit unieke stukje grond, waar jaarlijks meer dan 55 miljoen reizigers passeren en meer dan 60.000 mensen werken, willen wij ons onderscheiden in servicegerichtheid, betrouwbaarheid én betrokkenheid. Want wij bieden niet alleen verbinding, wij  voelen ons ook verbonden. En dat geeft ons als telecomdienstverlener op Schiphol een extra dimensie. Wij geloven dat een persoonlijke band altijd voor de beste verbinding zorgt. Dat geldt op de werkvloer, in ons contact met klanten én bij onze interesse voor de omgeving. Met die betrokkenheid streven wij een ambitieuze doelstelling na: door onze klanten gezien worden als de meest servicegerichte telecomdienstverlener.

 

Organisatie
Alle benodigde disciplines om hoogwaardige dienstverlening te bieden zijn in één organisatie bijeen gebracht. Van het ontwerpen, bouwen en beheren van netwerken en diensten tot marketing, sales en customer service.

Om een betrouwbare operatie te kunnen voeren zijn onze bedrijfsprocessen ingericht volgens eTOM (enhanced Telecom Operations Map), de internationale kwaliteitsstandaard in de telecomindustrie.

Verder is ST gecertificeerd tegen de ISO 27001:2005 norm, beter bekend als de Code voor Informatiebeveiliging. Informatie is voor ST van cruciaal belang: alle primaire en ondersteunende processen gebruiken informatie als grondstof. Deze grondstof staat in dienst van alle klanten en voor het gebied waarop ST opereert: het vitaal knooppunt Luchthaven Schiphol. Daarbij is betrouwbare en veilige informatieverwerking cruciaal.  Binnen ST is daarom een informatiebeveiligingsbeleid vastgesteld.

Sharing a special connection

© 2017 Schiphol Telematics  -   Algemene voorwaarden   -  Privacy Statement
design: Eyefun